Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Noutati

Compania isi promoveaza cresterea brandului propriu prin introducerea de masini si echipamente avansate pentru linia sa de tratare a metalului.

Himoinsa a achizitionat recent, pentru linia sa de productie, doua masini cu tehnologie de ultima ora: o masina de gaurit si o masina de panelat, dublandu-si astfel capacitatea de productie.
Prin cumpararea acestor masini, Himoinsa si-a crescut gradul de automatizare a liniei de tratare si formare a metalului, ceea ce a dus la cresterea productiei.

Noua masina de gaurit este cea mai avansata masina de uzinat metalul de pe piata. Este vorba despre un echipament-cheie in procesul de tratare a metalului, ce realizeaza perforarea placilor necesare asamblarii diverselor componente ale grupului electrogen. Aceasta masina poate incarca si descarca, in mod automat, placile de metal si detine tehnologia capabila sa creasca si sa simplifice considerabil productia.

Masina de panelat creste gradul de precizie in procesul de formare a metalului si reduce timpul de asamblare, mecanizand si automatizand in intregime aceasta faza de productie. Piesele intra si ies automat din masina de panelat, personalului responsabil ramanandu-i doar sa configureze si sa supravegheze programul care ruleaza. "Utilizarea acestei tehnologii de ultima ora in cadrul proceselor de productie presupune specializarea si calificarea in domeniul ingineriei, al stiintei IT si al controlului digital" , explica Carlos Ibanez, directorul general al Himoinsa Operation.

Compania a oferit angajatilor sai cursuri de formare pentru operarea acestor masini si exploatarea lor in cele mai bune conditii. in cursul acestui an, Himoinsa a pus in practica un plan de renovare si dezvoltare care si-a aratat deja roadele atat la nivel intern, prin achizitia acestor masini cu tehnologie avansata, cat si la nivel extern, prin redimensionarea facilitatilor acordate reprezentantelor sale.

Compania ramane devotata celor trei obiective ale sale: crestere, inovare si dezvoltare viitoare in sectorul energetic. Cu achizitia ultimelor doua masini de productie, Himoinsa se situeaza in top, din perspectiva tehnologica, tehnica si inginereasca, incluzand aici si achizitionarea, la inceputul anului, a unei masini de taiat cu laser. La cea de-a 30-a aniversare a sa, Himoinsa reflecta maturitatea capatata in cele trei decenii de experienta in domeniu.

In Romania produsele Himoinsa sunt distribuite de Utilaje Case.
Mai multe detalii gasiti pe www.caseutilaje.ro

Despre HIMOINSA

Liderul international in domeniul productiei de energie electrica, HIMOINSA, promoveaza cresterea economica, sociala si industriala prin intermediul retelelor de centre de productie si distributie de energie electrica.

Produsele Himoinsa sunt distribuite si in Romania de catre compania
Costa Utilaje