logo_costa

Energia este axa centrala a evolutiei si dezvoltarii lumii. In prezent, modelul global socio-economic este marcat de o continua crestere a consumului de energie.

Fondata in 1982, fabrica HIMOINSA situata in San Javier, Murcia, este o multinationala axata pe fabricarea si vanzarea de sisteme de generare a energiei, capabile sa raspunda la oricare dintre nevoile celor care necesita o sursa de energie continua, curata, eficienta si garantata.

Astazi, HIMOINSA nu mai este un simplu asamblor, ci este unul dintre putinii producatori, existenti in sectorul producerii de generatoare de energie. Pentru a fi in varful pietei HIMOINSA utilizeaza cele mai noi tehnologii, software de proiectare si calcule structurale, specializarea robotica si un sistem de productie complet automatizat care culmineaza cu fabricarea de serie a oricarui produs care intotdeauna trebuie sa fie in conformitate cu cerintele stricte a standardelor de calitate ISO. In functie de nevoile clientilor punem la dispozitie trei game de generatoare cu posibilitatea alegerii: sonorizat/insonorizat, portabil, cu platforma sau in container.

Incepand din anul 2010 Himoinsa, una dintre cele mai importante companii de generatoare de energie, este prezenta si pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului sau Costa Utilaje.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search